söndag 27 februari 2011

Jag vann en utmaning!!!

Med en layout!
LO!

Fattar ni!???

Och genom röstning dessutom!

Jag som först tänkt ge upp för att jag inte hade några foton, fick sedan en snilleblixt när jag kommit på att jag faktiskt hade några vintagebilder med mig. Kanske kunde jag gå lös med dem och underbara kraftpapper tillsammans med ett wellpappark i botten tänkte jag... (lyckan var ju gjord när jag såg att Tarja tagit med sig wellpapp...)
Och när jag kommit igång, avlöste den ena idén den andra.

Och så gick jag och vann!

Gud vad glad jag blev!!!Det svarta blingiga som ni ser där i hörnet är väl det som "gör" hela alstret. Det kommer från Prima och det är första gången jag vågat mig på att använda något sådant :).

...

Jag har varit rätt så trogen originalet - som faktiskt är månadens skissutmaning hos Arkivet. Ta gärna chansen du också att delta och vinna något :-). Vem vet, kanske blir det du den här gången !!! (Nu när jag kollade bloggen, var den inte uppdaterad med den senaste skissen... )
Så här ser i alla fall min layout ut.Den som gillar papperena jag använt, hittar några av dem i reakategorin hos Scrap & Hobby. My Minds Eye hade ju vansinnigt vackra halloweenpapper i höstas. De säljs nu till reducerat pris. Kolla själv!!!
Och även om man inte älskar halloween lika mycket som jag, finns det ju vackra baksidor på papperena att använda sig utav.

Den utstansade kanten på det svarta papperet ovanför diamondpapperet är utstanat med mirakel-handstansen... d v s den där stansen som är 8 stansar i en!!!!

Nere i hörnet har jag stämplat upp en linjal (ngt paket med clear stamps) - och jag som bara älskar linjaler var glad över att ha kommit ihåg att ta med detta set på resan. Ni ser också ordet FRIENDS på linjalen, som jag käckt stämplat och sedan stansat ut med en cirkelstans i en 1/2"-storlek. Jag har sedan "mattat" dem med svarta ringar i något större storlek (jag tror att det är 5/8").De färgglada blommorna kommer också från Prima.Nästan allt material hittar du hos Scrap & Hobby.

10 kommentarer:

Anna sa...

Grattis vännen, förstår att du vann, ditt alser är väldigt fint.Diggar det svarta blinget!!

Hannapanna sa...

Grattis, vad kul. :) Gillar den verkligen, My Mind's Eye pappret är ett av mina favoriter. Snygga detailjer och en jättefin vintage bild. Kram, Hanna

Frideborg sa...

Grattis, vad kul !

Kram Marina

Anonym sa...

Fattar pricis varför du vann kanonfint

Anonym sa...

Så jäkla fint......Kerstin

snojbi sa...

GRATTIS.
Den är ju jättefin

Sandra sa...

Inte konstigt att du vann med det alstret!!!
Jättefint!
Grattis! Grattis!
S

annkan sa...

Grattis till vinsten!
Den är kalasfin så jag blir inte förvånad. :-)

Anonym sa...

Jag ser någon som inte tappat sin gnista...du pysslar på du som vanligt en massa härliga saker...layouten är jätte vacker så det va väl inte konstigt att du vann! Grattis!
Hoppas att du har det bra och mår bra!
Alle

Chris_P sa...

Wow vad roligt!! Grattis till en jättefin layout!!

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).