Nu har jag ätit stekt bacon, ägg och grönsaker (broccoli, blomkål och morot). Och gott var det. Jag lät faktiskt bli att både krydda och salta tack vare baconets sälta. Grönsakerna var lite trista, men tillsammans med baconet var det helt lagom med salt.
...
Strax efter maten sätter suget efter något igång. Det är lite odefinierbart, men något bökar i magen. Jag medvetandegör mig själv om detta, men äter inget. Ett par timmar efter att suget avtagit, smakar jag på några nötter och en ekologisk och brun torkad aprikos. Jag har nämligen planerat för mitt mellanmål på flyget imorgon. Jag vet ju inte vad de kommer att servera på planet, men jag skulle knappast tro att det är GI-anpassat :-(. Ett kokt ägg skulle givetvis vara bra att ta med sig också... :-).
Jag som inte är så hemma på den tyska maten, tar tacksamt emot tips om vad jag kan tänkas äta för att behålla mina GI-ambitioner i schack!!!
BLOGGBYTE
11 år sedan
1 kommentarer:
I am not sure...I am not much of an expert. Also have you tried Herb Salt? Are you allowed to have that. It has a much nicer flavour than regular salt as it seems to have herbs in it as well or maybe its just the taste of mixed vegetables. You might find that that might make your vegies taste better without the guilt. I always find that when I am on a diet and having to concentrate on what I am eating, measuring, planning etc I seem to get more hungry. My whole focus becomes food. When I don't I often skip meals without feeling hungry (which is not very good for you I know..and it slows your metabolism which is even worse). Anyway, I am sure that you will work out what works best for you soon enough. I found that adhering to the points system in weight watchers was very helpful and after a while of getting used to does not take as long to prepare and think about as you tend to remember the points for things. I managed to lose the most weight and kept it off longer or sustained the same weight for longer using that method. Hope this helps. :-)
Skicka en kommentar
Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).