måndag 17 januari 2011

Frukost och lunch på LCHF-vis

Jag kämpar på, med nya kostkunskaper. Till frukost blev det två kokta ägghalvor med var sin klick bregott, 2 skedar naturell keso och makrill i tomatsås.
Fortfarande känns det som om det saknas något .... hmmm, ja just det. Bröd!

Jag är så van att äta bröd till frukost, att det känns riktigt jobbigt att tänka om. Men jag skall verkligen försöka!!!

Samtidigt som jag kokade mina ägg, stekte jag till en omelett till lunch, bestående av ägg, fetaost, tomater, kalkon och kokta broccoli, blomkål och morötter. Vi får väl se hur den smakar sen, när den förvarats i plastburk och värmts upp i mikron.

Heja, heja!

Vad det blir till kvällen vet jag inte, men kanske en zucchini-lasagne.

Pssst... Efter en halvtimma känner jag mig fortfarande lite hungrig... :-(.

3 kommentarer:

Annika kort & gott sa...

Jag har svårt att se hur jag skulle klara mig. Jag gillar bröd, pasta, potatis, ris och allt annat som man "inte ska äta".

Stort lycka till!
kram Annika

Anonym sa...

Vad du är duktig. Heja Sari :)
Ha en bra dag
Kram

snojbi sa...

Det var nog en lite för liten frukost att börja med.
Om du gillar bröd varför inte gå in på www.lchfrecept.com
och baka ett av bröden där.
Man får prova sej fram till vilket man gillar.
Jag brukar baka det som heter
Supergott mjukt bröd.
Omelett i ugn funkar bättre i mikron tycker jag
Kram snojbi

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).