måndag 3 januari 2011

Återbrukskort - Ängel från TGF

Cheeky Cherry Collection från the Greeting Farm är en helt underbar serie stämplar, tycker jag! De är så vackra de där tjejerna så jag blir alldeles nipprig när jag ser dem.
Här är ett kort med ängeln från det nya setet Naughty or nice.


UTMANA DIG SJÄLV!

Januari månad kan anses vara en mellantid i pysselvärlden. Med det menar jag att det inte finns så mycket nyheter i pysselbutikerna, eftersom de flesta företag förbereder sig för mässor av olika slag. Därtill kan man behöva lite "ta igen sig-tid" efter stressen med allt julpyssel...

Detta tänker jag ta vara på - på ett kreativt sätt. Jag tänker "bara" använda mig av sådant jag redan har.
Jag skall också försöka få användning utav "rester" från andra alster. Ibland har man ju så många idéer, men när det väl kommer till kritan, blir det bara liggande. Och det är ju tråkigt att hela tiden behöva hitta på nya sätt att förvara sådant som växer till sig allt eftersom jag ratar den ena idén efter den andra... :-(.

Så det tänker jag ändra på under denna månad.

Jag har sprayat bakgrunden med glitterspray, valt några utstansade Labels 10-bitar från Spellbinders. Jag hade sån tur, att det faktiskt fanns en utstansad form i wellpapp :-). Det vita papperet har jag torrembossat med ett snöflingekuvert.
Jag har kvar några utstansade snöflingor från min julkrans jag gjorde förra året, så jag tryckte dit en i höger nederhörn. Jag hittade också en härlig swirl (elegant flourish) från Tim Holtz. Till och med god jul-frasen hade jag uppstämplad sedan tidigare. Det enda som är nytt är väl just glittersprayen och stämpelmotivet.

Det tycker jag var riktigt bra jobbat :-)!

3 kommentarer:

Anna sa...

Ja, bra jobbat med återbruket! Undrar om man inte skulle pyssla på det sättet någon gång i månaden för att minska lite på spillhögarna... =)

evalena sa...

Snyggt. Fin bloggen har blivit.
Kram

leia sa...

Vad fin nya bloggen är!! Gillar verkligen färgerna, prickarna och ugglorna =)

Supersött kort, den nya ängeln är bara för underbar.

Kramelikram

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).