fredag 27 juli 2012

CHARLIE CHAPLINS THE KID

Här är ett projekt som jag inte är riktigt färdig med, men jag tänkte ändå visa upp det för er...


Jag har börjat med att spraya tegelstensväggstencilen (Crafter's workshop (den finns i två storlekar - en för "layouter" och en för "kort") med olika brun-orange toner... (color wash- och tim holtz-sprayer). Sen har jag smackat dit lite svart akrylfärg med en palettkniv (schablonspartel) över en härlig stencil som heter Zinnia (kolla gärna in resten av utbudet av stenciler... det finns massor av fina (både stora och små), från både Crafter's workshop och Dylusion), och låtit den torkas med Timpans embossingfön.
Därefter har jag använt mig av en sida ur en serietidning, några streck washi tape och slutligen en fräck digital stämpel från Octopode Factory, som kallas the Kid.
Killen är färglagd med copicpennor, och det har gått bra att göra det, fastän jag skrivit ut den med en vanlig bläckstråleskrivare (HP Photosmart C6380 All-in-one).
Och det bästa av allt är, att det snart kommer att stå ett fullt copic-ställ med sköna färgläggningspennor hos Scrap & Hobby! Själv föredrar jag den här färgläggningspennan över alla andra, helt enkelt för att den har en penselmjuk spets, till skillnad från andra märken.

1 kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).