onsdag 27 februari 2013

PARIS MIXED MEDIA-TAG

Jag har haft två pysselkompisar på besök idag... Det blev inte så mycket pysslat, men desto mer småpratat och myst :-). Och ätit gott.

Jag har gluttat på pintrest den senaste veckan och hittat en massa fint att vila ögonen på :). Och jag som gillar tags, valde att sporra mig själv genom att samla en massa fina tags i en egen mapp och sedan beta av några - genom att härma dem och lägga till något eget :-). Den här gången har jag scrapliftat Scrap from Bemmels fina paris-tag.

Jag började med att spraya bakgrunden med grönt, lila och blått (distressfärger (peeled paint, dusty concord, peacock feathers och lite gult (mustard seed) i mitten). Sedan stämplade jag med siffer- och sprick-stämplar både här och där.


Jag hittade även en bubbelplast-stämpel som hamnade på två ställen med blå färg.


Uttrycket "The biggest adventure you can take is to live the life of your dreams" är fint och passande tycker jag. Min pysselkompis A och hennes sambo tyckte att Paris var en stad värd att åka till... Jag antar att jag bar på drömmen om Paris när jag jobbade med denna tag :-).
Jag har också använt mig av en stencil och strukturpasta för att få den vita upphöjda effekten i bakgrunden. Eiffeltornet har jag manglat fram med en stansmall från Marianne Design.
Filmremsorna och nyckeln får jag fram med hjälp av Tim Holtz filmstrip-stansmallar.


Triangelvimpeln får jag fram med en stansmall från Cheery Lynn. Bokstäverna i ordet Paris har jag stämplat fram med finfina stämplar från Technique Tuesday. Jag har sedan stansat ut dem med en halvtums-stansmall från EK Success.


Vive la France!

3 kommentarer:

Ciza Patricia sa...

Jättefräck! :)

Lilla Pyssel Inger sa...

GRYMT SNYGGT GILLAR MASSOR :) Underbara detaljer och färger :D

Mikaela sa...

så läcker!!!

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).