onsdag 31 oktober 2012

MITT SISTA INLÄGG FÖR SCRAP & HOBBY

Idag är sista dagen jag arbetar på och inspirerar för Scrap & Hobby. Det som började med ett extrajobb, blev sedan ett inspiratörsskap som sedan ledde till hel- och deltidsjobb, med inte bara en utan två olika ägare :-). Jag har massor av roliga minnen och erfarenheter jag kommer att minnas med värme. Jag inser att jag har fått uppleva mycket som jag kan vara glad och tacksam över. Inte nog med att jag lärt känna fantastiskt många härliga kunder / pysselkompisar, jag har också fått en inblick i vad det innebär att driva ett litet företag, även om jag själv inte stått för den ekonomiska biten. Därtill har vi haft fantastiskt roligt med vårt inspiratörsteam hos Scrap & Hobby.

Scrapbooking har blivit min livsstil och jag har svårt att se en framtid utan det. Jag vill således tacka för mig genom att visa upp några favoriter från åren som gått.

2010
Den första perioden kännetecknades av kortvikningar, krympplastfigurer, ugglor, metalldekorationer från Tim Holtz och nyfiket experimenterande med lite mer välarbetade och avancerade kort :-).2011
Det andra året fick jag mersmak på uppvikta ramkort, wellappalster (askar, layouter, tags m m), julekorationer och falsk metallteknik-alster.
2012
Det sista året för Scrap & Hobby kännetecknades av spray, kladd, klet och stenciler. Jag fick även en återblick i embossingens härliga värld, samtidigt som jag höll i många kurser. Steampunktemat höll mig fortfarande i sitt grepp likväl som skapandet av alster med olika sorters material. Var jag än var, så var de orange scrapglasögonen på, för att inte missa material som ostduk, punchinella, pärlband, gem m m.


 
 Med denna djupdykning bland mina alster vill jag tacka för en otroligt rolig tid. Nu vet jag inte riktigt vad som väntar, vare sig i arbets- eller pysselväg, men den som lever får se.
Tack alla ni som förgyllt min pyssliga tillvaro :-).5 kommentarer:

Maria sa...

Fantastiskt mycket fint du gjort och det här är väl bara en bråkdel. Lycka till med vad det nu blir!

Maria

kristina lundberg sa...

Sååå tråkigt att du slutat på scrap o hobby. Önskar dig all lycka! Ses på floda loppisen på lördag.

Evam sa...

Så duktig som du är så kommer det säkert att lösa sig med arbete för dig. Jag vet att du inte kommer att sluta inspirera oss med alla dina fantastiska idèer härliga alster.
Lycka till!

Eva

Anita/AniLi sa...

Ja det var ingen dålig kavalkad på alster som du gjort!
Du är såå bra på att inspirera!
Lycka till nu med det som väntar på dig framöver, vad det nu kommer att bli!
Kraaam!

Malin sa...

Oj vilka fina och inspirerande saker du har gjort :D

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).