fredag 3 augusti 2012

ETT SCENALSTER MODELL STÖRRE

Jag gillar att skapa scener... Och att man kan skapa ett sånt här djup med bara stämplar, det är ju helt otroligt...
Man kan givetvis fortsätta bygga på med t ex en utklippt figur - antingen från en tidning eller ett foto, sätta denne längst ned... Kanske har man några små djurstämplar som gör sig som 3D-figurer i sällskap till figuren... Låt fantasin flöda :-).


Jag har använt mig av molnstencilen från Crafter's workshop för att skapa just moln... Jag har sprayat med blå färg (Timpans distress ink refill) (som jag blandat ihop i en mini mister eller en mister) och sedan byggt vidare med färg längst ned på alstret. (tänk på att det kan bli fint om du blandar lite perfect pearls tillsammans med refillbläcket... )
Längst ned har jag sprayat i honungsgul-orange toner och sedan stämplat de olika växterna med olika färger. På så sätt har jag fått liv i alstret. Den här gången har jag alltså inte använt mig av Timpans distressdynor :-).Jag har använt mig av flera stämplar som jag haft hemma sedan länge, tillsmmans med underbara växtstämplar (Meadow) från Inkdadinkado. De vita hundkexliknande växterna kommer bl a därifrån. Du kan också använda dig av den stora ängs-stencilen från Crafter's workshop för att skapa en ängs-scen. Spraya med t ex grön färg (color wash eller dylusions) - eller varför inte kladda på med akrylfärg...  Texten är bra fin, och den kommer från Dylusions (the right words) (kolla gärna in say what you mean-setet också):
Enjoy the little things in life..
for one day you'll look
back and realize
they were the big things

Fjärilarna kommer från ett fjärilsset från Stampendous (butterflies).


Jag kommer att hålla en kurs i hur man gör ett scenalster på Scrap & Hobby lite längre fram... tidigt i höst, kan jag tänka... Hojta till om du vill gå :-).

7 kommentarer:

Zora sa...

Gillar, gillar! Härliga varma färger och ursöta fjärilar :O)

Tigerblomma sa...

Kalasfint!

Netty sa...

Beautiful scene, x

TinaB sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.
TinaB sa...

Jättevackert och så härliga färger :-)

Eva sa...

Det vore kul med en kurs, gärna en lördag.

BellaMio sa...

Jag älskar ju oxå de här scenalsterna och du har som vanligt lyckats kanon :)

Nu har du inspirerat mig, tror jag ska skapa ett idag!

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).