tisdag 5 juni 2012

KLADD O KLET MED VILDA STAMPS-STÄMPLAR

Jag älskar att kladda och kleta. Det trodde jag dock inte om mig själv för 7-8 år sedan... Men nu är det ett faktum!

Här är ett alster med många lager färg...
Jag har sprayat med starka färger (både distressfärger och color wash-färger) och sedan lagt på en tegelstenväggsmask... Du ser den lite svagt i vänster hörn... Jag tror att man kan kalla tekniken för Ghosting Technique - men även blekningsteknik - då distressfärgerna reagerar på vatten och får en blekt effekt.Därefter har jag sprayat med brun färg över en bokstavsmall. Det är något jag köpt för flera år sedan, då jag alltid gillat bokstäver. Jag har också använt mig av den överblivna färgen och vänt "masken" mot papperet för att få en spegelvänd effekt på bokstäverna.


Här har jag kletat på med någon slags strukturpasta över en metallstencil.


Här har jag stämplat med de nya härliga kugghjulsstämplarna från Vilda Stamps. Jag blev jätteglad när Vildagänget gjort några härliga stämplar "till mig" :-).

Här har jag använt mig av ett härligt steampunkinspirerat motiv som jag embossat med svart pulver.


Och här har jag stämplat splattar med en splattstämpel.Kugghjulsbården har jag också embossat... Läckert va?!


Här har jag stämplat med den fina swirlstämpeln längs kanten.Här har jag stämplat med Carpe diem-texten.Här ser du steampunkparet igen...


Och slutligen några små fjärilar...

2 kommentarer:

Netty sa...

This is fabulous, thank you for sharing, x

Jakob sa...

Hej! Jag försöker hitta information om sprayfärgning och hittade din blogg. Kanske du kan ge något tips? Jag har tänkt förvandla en vanlig pepparkaksburk till en fin egenmålad burk. Jag vill ha något slags sprayredskap som jag kan ladda med färg, alltså inte en vanlig sprayburk. Skulle vilja kunna blanda till färger och sedan ladda sprayen med det osv. Jag tänker mig att detta måste finnas någonstans men vet inte alls vad en sån kallas, eller vart den införskaffas. Har du någon aning?

Min mail är: jakob_3000@hotmail.com

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).