fredag 4 maj 2012

DEN DU ÄR OCH DEN DU INTE ÄR...

It's not who you are that's holding you back, it's who you think you're not.
Det är inte vad du är som håller dig tillbaka. Det är vad du tror att du inte är.

Här är en färgkavalkad utan dess like. Jag kände för att bränna på stort när jag lekte med distressfärgerna.


Jag har använt en kugghjuls-stencil (-mask från the Crafters Workshop) för att maska fram det roliga mönstret med hjälp av blå sprayfärg (broken china). Därtill har jag dekorerat papperet med både washi tape och två metall-kugghjul (sprocket gears) från Tim Holtz.Omfamna det "skavankiga" (tim holz - mini muse).  Vingarna (heart wings) är gjorda med timpans stansmall och torrembossingkuvert (damask and regal flourishes) och falsk metall-tekniken. De är fastnitade med Tiny attacher-nitar.


Jag har lekt med flera av Tim Holtz stämplar. Siffror, fjäril, kopp-cirklar m m. Därtill har jag lyckats stämpla embrace imperfection-uttrycket upp och ned - och det blev ju ännu tydligare att jag bara skulle låta den vara där... Utan att dölja det... Jag skall ju omfamna även det som inte är perfekt :-).
Timpans tissue tape kommer också väl till pass. Man kan också använda remsor ur reklamblad eller t ex utländska dagstidningar :-).
Andra distressfärger är wild honey och rusty hinge


Jag har stansat ut timpans provdocka (sewing room) och stämplat några fjärilar på det mönstrade papperet för att ge det lite liv. Därefter har jag stämplat timpans stämpeluttryck it's not... delat på det och färgat in kanterna med distress ink.


Här har jag låtit sprayfärgerna vandra hur de vill...
En bit tissue tape, stämplade splattar och washi tape gör susen i hörnet :-). 


3 kommentarer:

Anna sa...

Så snyggt! Heja! Jag gillar verklgen timpans stansmallar, det är så synd att det skulle kosta någon månadslön att köpa på sig alla... :)

Netty sa...

Totally loving this wonderful arty design. x

lenislenis sa...

Wow aså snyggt Sari!!!

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).