fredag 30 mars 2012

FALSK METALL-KISTA

Jag är fortfarande väldigt förtjust i den så kallade falska metalltekniken. Jag har tagit en liten låda med lock som jag klätt in med diverse saker, som t ex utstansade gångjärn, cirkel med spetsar, knappar, metallnyckel m m för att sedan klä allt med folietejp.Tim Holtz metallfötter (foundations) gör ju att hela alstret får en ny dimension. Det lyfts upp och blir komplett på något sätt :-).


Jag har satt de utstansade gångjärnen som "riktiga" gångjärn till asken. Jag har klätt in dem och sedan fäst dem med brads genom asken. På så sätt kan jag lyfta upp locket utan att det riskerar att försvinna i hanteringen.
 

Och det jag gillar mest med just falsk metall-tekniken är ju att man kan göra sig av med "i stort sett vad som helst" i pysselväg. Knappar, punchinella, tapet-väv-tejp.... ja, nästan allt är tillåtet :-).

4 kommentarer:

Marita vs snojbi sa...

Kanonsnyggt.
Trevlig helg

Snabbscrapparen sa...

Tack för senast! Jätte roligt att läsa att det rör på sig för dig! Kistan är jätte snygg som alla dina andra metallprojekt varit. Tack för inspirationen, jag ska själv sätta mig i helgen och "metalla". Kram.

BellaMio sa...

Fantastiskt läcker!!! Och jag tycker absolut att du kan fortsätta med dina metallprojekt för de ger verkligen mersmak och inspiration :)

Kram!

Iffa ...... sa...

WOW, bara såååååååååååå häftig. Supersnyggt jobbat!!
Kram Iffa

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).