fredag 17 juni 2011

Strong Island från Whimsy Stamps

Jag gillar stämplar med attityd. Strong Island från Whimsy Stamps uppfyller det kravet.  

Den här stämpeln kan man ju använda om man vill heja på någon lite extra eller bara visa uppskattning för att den tagit sig igenom något tufft. Ett tag tänkte jag på Christina Aguileras låt Fighter.Efter mitt besök hos Cicci och hennes finfina  och kelsjuka Maine Coon-katter häromdagen, antar jag att de vägledde mig i mitt val av kattstämpel :-). Visst är kattrackaren tuff!


Jag har stansat ut cirklarna med handstansar... riktigt stora sådana :-).
Papperena kommer från MME (My Minds Eye) - serien heter LUSH.


Lite wellpapp undertill ger kortet lite härligt ruffig karaktär, tycker jag :). Jag har satt på en bit mesh, tror jag att det heter, något slags tapetseringsväv som jag såg i en låda här hemma.


Och för att göra slut på en spillbit core'dinations-papper - Cream of Wheat, som jag redan sandat, beslutade jag mig för att färga in de förhöjda partierna med Tim Holtz stämpeldyna Dusty Concord.

Det var allt för mig denna gång. Jag hoppas att ni njuter av sommaren riktigt ordentligt nu!!!

5 kommentarer:

Anonym sa...

Snyggt kort Sari!
Trevlig helg!
Kram

Anonym sa...

Fräckt kort Sari!
Trevlig helg!

snojbi sa...

Kanonsnyggt kort

Snabbscrapparen sa...

Jätte fint kort! Setet med stämplar där katten ingår köpte jag i New York, trodde det var lite unikt.... Big shoten funkar bra, men.... när jag provade ett alfabet som är som en platta, ca 10x15 cm tyckte jag att det blev får hårt motstånd så jag vågade inte köra det. När jag tog bort den översta fliken tog det inta alls. Det kändes som om jag skulle behöva ta bort den mittersta tunna plattan. Har du något tips? Bör jag göra som du gjort och skruva i sår plattorna?

Snabbscrapparen sa...

Jag tar med min alfabetet nästa gång jag kommer till butiken så får du prova. Det är ett Quickutz. Det har ju en liten flik där det står vad alfabetet heter. Det delen körde jag in först och själva de bokstäverna lämnade märken i skärplattan och det tänkte jag inte var meningen, eller? Jag har kört en spellbinders nestie och den skar ganska djupt i skärmattan också, men det antar jag är normalt. Allt syns ju så tydligt när skärmattorna är nya.

Skicka en kommentar

Tack för att du lämnar en kommentar :-).
Thanx 4 leaving a comment :-).